ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Σχολικά είδη θα διατεθούν σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες

p style=”margin-bottom: 0cm”> 

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία έχει αναλάβει η ομάδα εργασίας των Αγανακτισμένων Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 

Μαζεύει σχολικές τσάντες, τετράδια και άλλα σχολικά είδη προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που δυσκολεύονται οικονομικά και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις αγορές για τα παιδιά τους.

Από τη Συνέλευση της πλατείας απευθύνεται κάλεσμα σε όλους, όσοι έχουν δυνατότητα, να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και θα τα έχουν ανάγκη με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πιστεύουμε ότι ένα κίνημα είναι ζωντανό και ουσιώδες όταν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της κοινωνίας και στέκεται δίπλα της με τα μέσα που διαθέτει, καλώντας όλους να φανούν αλληλέγγυοι.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης συμμετέχοντας στην συλλογή, θα δέχεται το υλικό στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Πνευμονολογικό ιατρείο, με την έγκριση του διοικητή.

Το υλικό στη συνέχεια θα αναλάβει η ομάδα εργασίας της πλατείας, για τη διάθεση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώτη προσφορά ήταν από το βιβλιοπωλείο Δασκαλάκη,τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του καθώς χάρισε όλα τα σχολικά είδη που είχε σε αποθήκη, στην οποία το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα επεκτείνει την λειτουργία του.

Υπεύθυνη Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Ελένη Ιωαννίδου

 

Πληροφορίες – Συλλογή σχολικών ειδών: Αντωνουσάκη Όλγα

Πνευμονολογικό Ιατρείο: 2831087186
Τηλεφωνικό κέντρο Νοσοκομείου: 2831087100