Και οι δοτοί έχουν ψυχή!

p> 

Γλυκανάλατη έκκληση επιείκειας απευθύνει με επιστολή του (κλικ εδώ) ο δοτός Γραμματέας του ΠΙΣ κ. Κ. Γιαννακόπουλος. Παρακαλεί μάλιστα να μη βιαστούμε να χαρακτηρίσουμε ως δοτούς τους «αγωνιστές της Διοικούσας Επιτροπής». Σωστά διαβάσατε. Οι εγκάθετοι αυτοαποκαλούνται τώρα αγωνιστές!

 

Ο κ. Γιαννακόπουλος αποτελεί θλιβερή περίπτωση ανθρώπου.  Ενώ δέχτηκε ασμένως να τοποθετηθεί ως δοτός Γραμματέας στον ΠΙΣ προσπαθεί τώρα να αποσείσει τις ευθύνες του. Ψελλίζει ασύστολα εκκλήσεις και ταυτοχρόνως εκτοξεύει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Διαβάστε τι προσάπτει σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις πρόσφατες εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων και του ΠΙΣ:

Υπέρμετρη προσωπική φιλοδοξία, Καθεστωτική αντίληψη, Συναλλαγή, Ίντριγκα, Ψέμα, Ατομικό συμφέρον, Παραπλάνηση, Οικονομικό όφελος, Υποσχεσιολογία, Διαπλοκή.

 

Εάν έπαιρνε κανείς στα σοβαρά τον κ. Γιαννακόπουλο έπρεπε να τον μηνύσει ζητώντας του να κατονομάσει εκείνον που έχει οικονομικό όφελος, που είναι διαπλεκόμενος ή ψεύτης.

Είναι ανεπίτρεπτο ο κύριος Γιαννακόπουλος με περίσσια ελαφρότητα να πετάει λάσπη στα μούτρα όλων των γιατρών της χώρας προκειμένου να δικαιολογήσει τα δικά του αμαρτήματα. Ας το βάλει καλά στο μυαλό του πως είναι υποχρεωμένος να κατονομάσει τους απατεώνες για να μπορούν εκείνοι μεν να αποδείξουν την αθωότητά τους κι αυτός να τεκμηριώσει την ενοχή τους. Ειδεμή οφείλει να ζητήσει συγνώμη, αποσύροντας ταυτόχρονα και την ανόητη επιστολή του από την κυκλοφορία.

Τέλος, ας πάψει να ισχυρίζεται ότι συλλήβδην οι συνδικαλιστές είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Σε έναν μόνο συνδικαλιστή μπορεί να απευθύνει ο κ. Γιαννακόπουλος αυτό τον χαρακτηρισμό: στον κύριο που βλέπει κάθε πρωί στον καθρέπτη του. ¶ντε και στους άλλους τέσσερεις δοτούς της περίφημης Διοικούσας.

Σε κανένα άλλον.

 

                                     Δημήτρης Βαρνάβας

                                      Κώστας Ζαχαριάς

                                      Γιάννης Μπασκόζος

                            μέλη του καθαιρεθέντος ΔΣ του ΠΙΣ