Καλά ξεμπερδέματα..

Εισηγήθηκε ο Γ. Πατούλης στον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη τη φαεινή ιδέα συστέγασης δερματολόγων με καταστήματα αισθητικής και οφθαλμιάτρων με καταστήματα οπτικών. Και ο Θάνος Πλεύρης, που ονειρεύεται πως ο Πατούλης θα τον στηρίξει στις επικείμενες εκλογές, έφερε τη ρύθμιση στη Βουλή και την έκανε νόμο. Και ο Πατούλης έβγαλε Δελτίο Τύπου του ΙΣΑ πανηγυρίζοντας πως κατόπιν ενεργειών του κλπ, κλπ.

Ξεσηκώθηκε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ξεσηκώθηκαν οι δερματολόγοι, οι οφθαλμίατροι και οι πλαστικοί χειρουργού, ξεσηκώθηκαν οι πέτρες με το νομοθετικό ανοσιούργημα που ευτελίζει την επαγγελματική ηθική των γιατρών.

Και αποκαλύφθηκε πως ο Πατούλης εισηγήθηκε τον ευτελισμό του ιατρικού επαγγέλματος χωρίς να έχει ενημερώσει ούτε καν το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας.

L’ association c’ est moi!

Και αποστέλλει αίφνης επιστολή στον ΙΣΑ  η Ενωση ελεύθερο-επαγγελματιών Οφθαλμιάτρων, βάζοντας μια σημείωση όλο νόημα:

«Οι πληροφορίες που έχουμε ως Ένωση τόσο από τον ΙΣΑ και τον ΠΙΣ όσο όμως και απ΄ το ίδιο το υπουργείο υγείας αναφέρουν ότι το άρθρο αυτό αποτελεί προϊόν πρωτοβουλίας και πρότασης του ΙΣΑ. Ευελπιστούμε ότι οι πληροφορίες αυτές είναι ανακριβείς. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε όμως ότι εφόσον είναι ακριβείς και διασταυρωθούν πολλά απ τα μέλη μας – όπως έχουν ήδη αποφασίσει – θα κινηθούν νομικά, με αγωγές εναντίον όσων μέσα απ τον Ιατρικό σύλλογο εμπνεύστηκαν και πρότειναν τις αλλαγές αυτές».

Καλά ξεμπερδέματα στους εμπνευστές..