Καλιάνος

Η έρευνα που ήρθε στην δημοσιότητα από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο αναδεικνύει ότι, μέσα σε ένα χρόνο, έχει διπλασιαστεί η δυσαρέσκεια των πολιτών από τις παροχές του ΕΣΥ.

«Στην ίδια έρευνα έχει επιδεινωθεί και η κατάσταση στα ιδιωτικά νοσοκομεία, όχι μόνο στο ΕΣΥ. Έχει επιδεινωθεί ραγδαία όλος ο τομέας της Υγείας. Το ερμηνεύω ως μια αυτόματη επιστροφή στην συνήθη εικόνα που έχει το σύστημα υγείας μετά την πανδημία», εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega.

Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, δήλωσε με απόλυτη φυσικότητα!

Αυτή είναι λοιπόν η κανονικότητα για την κυβέρνηση. Ένα δημόσιο σύστημα υγείας που διαλύθηκε από την πανδημία και τώρα το αποτελειώνει η κυβέρνηση, ισχυριζόμενη πως δεν έχει κονδύλια να στηρίξει μισθούς, δεν έχει κονδύλια να εξοφλήσει αγορές υγειονομικού υλικού, αδιαφορεί για τη δυσαρέσκεια της κοινωνίας, δείχνει όμως υπέρμετρη ευαισθησία στα κλάματα και τις οιμωγές του Καλιάνου, ως να πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο στη χώρα που γεννήθηκε από πατέρα.

Στην περίπτωση του Καλιάνου μετρούν το άμεσο πολιτικό κόστος. Θα έρθει όμως σύντομα ο λογαριασμός και για τη δυσαρέσκεια των πολιτών και τότε θα ψάχνουν αποπομπαίο για να φορτώσουν ευθύνες και αμαρτήματα..