Κανάλια

Αυτές τις μέρες παρατηρείται ένα φαινόμενο νεκροφάνειας.

Το MEGA ως γνωστόν είναι νεκρό εδώ και καιρό, δε μεταδίδει δελτία ειδήσεων και εκπέμπει μόνο παλιές σειρές από το αρχείο του σταθμού. Ενώ λοιπόν θα ήταν αναμενόμενο η τηλεθέαση του MEGA να πέσει στο μηδέν συμβαίνει το απίθανο: η τηλεθέαση αυξάνεται!

Η εξήγηση που δίνουν οι ειδήμονες δεν έχει σχέση με νεκροφάνεια, αλλά με την αηδία που νιώθουν οι τηλεθεατές από τα υπόλοιπα κανάλια και ιδιαίτερα εκείνα που έπαιξαν και έχασαν, δηλαδή το STAR και ο ALPHA, τα οποία αναλώνουν το χρόνο του δελτίου ειδήσεων σε ουρλιαχτά και απειλές. Οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί ανενδοίαστα σε δουλικά των καναλαρχών.  

Χτες μάλιστα συνέβη κάτι πρωτοφανές. Ο ιδιοκτήτης του ALPHA κ. Κοντομηνάς εισέβαλλε σε εκπομπή του σταθμού και άρχισε να απειλεί την πολιτική ηγεσία με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

Όταν τον ειδησεογραφικό τομέα των καναλιών αναλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους τότε είναι προφανές πως η εκ του Συντάγματος προβλεπόμενη δημοκρατική και αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών οδεύει προς την εξαχρείωση.