Κανείς… άριστος δεν χάνεται, ούτε ο κτηνίατρος ούτε ο «ποιητής» στην Πάτρα

Όλα… δεξιά φαίνεται να πηγαίνουν στο χώρο της υγείας στην Πάτρα για τα κομματικά στελέχη της κυβέρνησης, χωρίς αυτό βέβαια να προϋποθέτει ότι λύνονται και τα τραγικά προβλήματα των ελλείψεων στα νοσοκομεία της περιοχής.

Ας ξεπεράσουμε καταρχήν ότι συνεδρίασε ο Τομέας Υγείας της Νέας Δημοκρατίας όπου παρουσιάστηκαν τα τριάντα δυο μέλη του κατ’ αλφαβητική σειρά με πρώτο στη λίστα να είναι ένας κτηνίατρος. Και ας πάμε στον διορισμό του νέου αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείοy της περιοχής που μεταξύ άλλων… γράφει στίχους.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Μαζαράκη  που αποδεικνύεται… «ακραιφνώς» ότι είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Πάτρας, ιατρός και ποιητής. Για την κομματική του ιδιότητα δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, η ιατρική του μας προκαλεί ευχάριστη έκπληξη αυτό όμως που πραγματικά μας συγκινεί  είναι το ταλέντο τους στην συγγραφή στίχων.

Άλλωστε και η ανάρτηση του στο facebook μετα την ανάληψη της νέας του θέσης έχει  μια ποιητική διάθεση.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ

Ένας κύκλος της ζωής έκλεισε, ένας άλλος ανοίγει.
Μα πάντα έτσι δεν είναι η ζωή;
Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι σε όλους τους κύκλους να συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια και εντιμότητα ώστε όταν κάποια στιγμή φύγεις απ’ τη ζωή να μην ντρέπονται τα παιδιά σου για σένα.
Με τα λάθη σου, με τις παραλείψεις  σου, με τις συγκρούσεις σου.
Και μια μιλάμε για συγκρούσεις, πίστευα και πιστεύω ότι στη ζωή ή θα τάχεις μ’ όλους καλά ή θα είσαι έντιμος.
Και ‘γω θα συνεχίσω να προσπαθώ να μην τάχω μ’ όλους καλά.

ΠΗΓΗ: DOCUMENTO