Κατά της ψυχιατρικής κλινικής και η Μ. Δαμανάκη!

Στο πλευρό του απίθανου και δήθεν “εκσυγχρονιστή” δημάρχου Αγ. Βαρβάρας Αττικής Λ. Μίχου (ΠΑΣΟΚ) συμπαρατάσσεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Δαμανάκη στην απαράδεκτη και μεσαιωνική προσπάθεια του πρώτου να αναθεωρηθεί η απόφαση του υπουργείου Υγείας για τη δημιουργία ψυχιατρικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτ. Αθήνας “Αγ. Βαρβάρα” (πρώην Λοιμωδών)!

 Ούτε η Μ. Δαμανάκη αντιλαμβάνεται ότι η νέα ψυχιατρική κλινική είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η ψυχιατρική μεταρρύθμιση και να απαλλαγούμε κάποτε οριστικά και αμετάκλητα από τα ψυχιατρικά άσυλα.

Έτσι υιοθετεί ελαφρά τη καρδία (και εκτιμώντας ψηφοθηρικά τα πράγματα;) τις κοινωνικά ρατσιστικές αντιρρήσεις του δημάρχου Αγ. Βαρβάρας, σε ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας Δημ. Αβραμόπουλο που κατέθεσε στη Βουλή…

 Ας ελπίσουμε ότι το υπουργείο Υγείας θα προχωρήσει κανονικά στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και δεν θα υποκύψει στις προσχηματικές, λαϊκίστικες και επικίνδυνες κοινωνικά αιτιάσεις του Λ. Μίχου και της Μ. Δαμανάκη, που μας γυρίζουν πολλά, μα πάρα πολλά, χρόνια πίσω. Β.Β.