Καταδίκαζουμε την επίθεση των ΜΑΤ χτες στο υπ.Υγείας

h5 style=”line-height: normal; text-transform: none; background-color: rgb(255,255,255); font-variant: normal; font-style: normal; text-indent: 0px; font-family: arial, sans-serif; white-space: normal; letter-spacing: normal; color: rgb(0,0,0); word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px”>ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ.
ΤΟ ΚΙΝΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΚΙΝΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΕΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
ΤΟ ΚΙΝΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ..
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ,ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΛΥΣΗ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ