Καταγγελία εναντίον του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας

Την Τετάρτη 5/5/2010, ο πρόσφατα αναβαθμισθείς από διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής και σε διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας του νοσ. Βόλου, εκτελώντας χρέη προσωρινού διοικητή, διέπραξε το εξής ατόπημα: Παραποίησε με διορθωτικό blanco τα προγράμματα εφημεριών Μαίου – που είχαν κατατεθεί  από τους διευθυντές κλινικών, τμημάτων, εργαστηρίων και Κ.Υ. και είχαν την έγκριση του Επιστημονικού Συμβουλίου και ιδιόχειρα κατόπιν μετέτρεψε τις εφημερίες πολλών τμημάτων σε εφημερίες ετοιμότητας. Αυτό το έκανε χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αφήνοντας κλινικές όπως την Ουρολογική, την ΩΡΛ και άλλες, με μοναδικό ειδικό εφημερεύοντα ετοιμότητας σε ένα νοσοκομείο 380 κλινών, με καθημερινή εφημερία και κάλυψη ολόκληρου του νομού Μαγνησίας.

Λόγω φόρτου εργασίας , το διεθνές νομισματικό ταμείο ΔΝΤ δεν μπορεί να του απονείμει τα εύσημα (5 τον αριθμό) που του ανήκουν για την ηρωική αυτή πράξη του, που όσο και αν φαίνεται απίθανο, θα σώσει τελικά την Ελλάδα από την οικονομική χρεωκοπία.

Η  Ένωση Γιατρών Μαγνησίας ΕΙΝΚΥΜ, αντιλαμβανόμενη το φόρτο εργασίας του ΔΝΤ, αναλαμβάνει να του απονείμει τα εύσημα αυτά,  που δικαιωματικά του ανήκουν, μαζί με την υπόμνηση οτι η ηθική χρεωκοπία των πειθήνιων και υποταγμένων, θα είναι γι΄αυτούς ασύγκριτα πιο επώδυνη από την οικονομική χρεωκοπία της κοινωνίας όλης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΚΥΜ

ΜΟΣΧΟΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ