Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και υποτιμητική συμπεριφορά του κ.Δερβένη

div style=”text-align: left; line-height: normal; background: white” align=”left”>Το Σωματείο Εργαζομένων του 7ου νοσοκομείου ΙΚΑ, καταγγέλλει   την πολιτική του Υπουργείου Υγείας αλλά  και τις μεθοδεύσεις της  διοίκησης  του  Κων/πουλειου  και συντονιστών διευθυντών  που εξυπηρετούν αυτή  την πολιτική  με σκοπό κλείσουν το νοσοκομείο μας.

Καταγγέλλουμε  την απαράδεκτη και υποτιμητική συμπεριφορά  του κ.Δερβένη απέναντι  στους συναδέλφους  του όπως  εκφράστηκε  στο πρόσωπο του  συναδέλφου του Γιάννη  Καλλιατσου.
Ο κ. Δερβένης στο παραλήρημα του και αφού χαρακτήρισε το συνάδελφο  "γελοίο" και απαξίωσε με τον ίδιο χαρακτηρισμό τους υπόλοιπους συναδέλφους, δήλωσε ότι από 1/04/2012 θα κλείσει  τη χειρουργική κλινική  και ότι δεν τον ενδιαφέρει  αν θα κλείσει  το 7ο νοσοκομείο.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουμε  ότι είμαστε  εδώ ενωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια, αλλά  και  το νοσοκομείο μας.
Δηλώνουμε ότι μαζί με τούς κατοίκους οι οποίοι ενημερώθηκαν  για τις προθέσεις του ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα  τσιράκι της κυβέρνησης να διαλύσει το νοσοκομείο.
 
 
                                                    ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ