Καταγγέλουμε τις προδοτικές μεθοδεύσεις της ηγεσίας της ΟΕΝΓΕ

  

 

   Σήμερα στα δυο νοσοκομεία του νομού μας πραγματοποιήθηκαν μαζικές γενικές συνελεύσεις κατά τις οποίες ομόφωνα αποφασίστηκαν τα κάτωθι :

Α. Συνέχιση των επισχέσεων εργασίας που ξεκίνησαν στις 11/3 και κλιμάκωσή τους μέσω της αποχής των ειδικευομένων από την εφημερία. Ήδη έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Ηρακλείου.

Β. Προβολή στα τοπικά ΜΜΕ του αγώνα των ιατρών, αγώνα που αφορμή μόνο έχει την μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών.

Γ. Επιμένουμε στο διεκδικητικό πλαίσιο της ΟΕΝΓΕ όπως αυτό ψηφίστηκε στο τελευταίο συνέδριο και κωδικοποιήθηκε με την απόφαση του Γ.Σ. του Νοεμβρίου 07, θεωρώντας το ως τη μόνη βάση διαλόγου για τη διαμόρφωση νέας συλλογικής σύμβασης.

Δ. Καταγγέλουμε τις απαράδεκτες, προδοτικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΟΕΝΓΕ που αρνείται προκλητικά να αφουγκραστεί τα μηνύματα που εκπέμπουν οι συνεχώς διογκούμενες κινητοποιήσεις των ιατρών και επιμένει να συνδιαλέγεται μ’ έναν υπουργό που συστηματικά μας εμπαίζει. Ζητούμε την σύγκλιση εκτάκτου συνεδρίου.

Ε. Καταγγελία στο τμήμα υγειονομικής και κοινωνικής επιθεώρησης Ηρακλείου των συνεχιζόμενων παραβιάσεων των ΠΔ 88/99 και 76/2005

ΣΤ. Αποστολή εξωδίκου στις διοικήσεις των νοσοκομείων.

 

ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ