Καθολική στήριξη του αιτήματος για αυξημένη χρηματοδότηση του ΕΣΥ

p>

 

 

Το κείμενο συλλογής υπογραφών για την αυξημένη χρηματοδότηση του ΕΣΥ που διακινούν  οι  Ενώσεις  Γιατρών ΕΣΥ της χώρας , έτυχε της καθολικής αποδοχής των εκπροσώπων πολλών πολιτικών , αυτοδιοικητικών και κοινωνικών φορέων του Ρεθύμνου που βρέθηκαν στη σύσκεψη για το νέο Νοσοκομείο , το Σάββατο 4/10 στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.

Το κείμενο αυτό, που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες , προσυπέγραψαν ο Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Λαμπίρης, ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ.Παπαδάκης , ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ.Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Αρκαδίου κ.Μανωλακάκης , οι Δήμαρχοι Λάμπης κ.Ταταράκης και Κουρητών κ.Σημαντήρας , ο Αντιδήμαρχος Συβρίτου κ.Κυριακάκης , η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Λαππαίων κ.Καστανιουδάκη, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης,Συβρίτου και Σφακίων αρχιμανδρίτης κ.Καραχάλιος , οι πολιτευτές της ΝΔ κ. Σχοινάς  και του ΠΑΣΟΚ κ.Δραμουντάνης , ο Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ κ.Παπακωνσταντής , η αναπλ.Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ κ.Παπαδάκη,  ο αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ.Μαθιουδάκης,    οι πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου κ.Στεφανάκης, του Οδοντιατρικού κ.Κουτζόγλου, του Φαρμακευτικού κ.Σπαντιδάκης , του Σωματείου ΑΜΕΑ κ.Τσαχάκης, ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ κ.Φανουργάκης  , ο εκπρόσωπος  του Επιμελητηρίου και δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου κ.Νίνος  , ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Φουρναράκης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Δήμου Λάμπης κ.Καλιτσουνάκης .

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου θα συνεχίσει τη συλλογή υπογραφών με στόχο την ευρύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα προβλήματα του ΕΣΥ και την ανάγκη αναβάθμισης της δημόσιας περίθαλψης τόσο στο Νομό Ρεθύμνου , όσο και γενικότερα στη χώρα.

 

Ρέθυμνο 4/10/2008

 

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ