Κατρακύλα ΠΙΣ

Σταματημό δεν έχει η κατρακύλα της νέας ηγεσίας του ΠΙΣ.
Το πρώτο ολίσθημα συνέβη με τη νοθεία στις εκλογές του Μαρτίου.
Έκτοτε ο κ. Εξαδάκτυλος και η ομάδα που τον περιβάλλει κατρακυλούν συνεχώς, παρασύροντας στον γκρεμό τον μεγαλύτερο φορέα της Ιατρικής Κοινότητας.

Εν μέσω Αυγούστου ανάρτησαν στην ιστοσελίδα του ΠΙΣ προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού. Την υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Εξαδάκτυλος και ο Γραμματέας κ. Ελευθερίου. Πού είναι το επιλήψιμο;  
Το επιλήψιμο βρίσκεται στο ότι η προκήρυξη δεν έχει συζητηθεί ούτε έχει εγκριθεί ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ. Αποτελεί πρωτοβουλία των δύο που την υπογράφουν και οι οποίοι συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες βιοτεχνίας εσωρούχων στην οποία προέκυψαν νέες παραγγελίες και ζητούν επειγόντως προσωπικό.
Ως αναμενόμενο η προκήρυξη χαρακτηρίζεται από μέλη του ΔΣ ως επιλήψιμη, φωτογραφική και ρουσφετολογική (κλικ εδώ) και ήδη έχει κατατεθεί προσφυγή για την ακύρωσή της.

–  Μέλος του ΔΣ ζητά έγγραφα που υπάρχουν στο αρχείο του ΠΙΣ και μάλιστα υποβάλλει αίτημα που πρωτοκολλάται. Ο κ. Εξαδάκτυλος δίνει εντολή να μην χορηγηθούν τα έγγραφα.
Ο λόγος; Γιατί έτσι του αρέσει!
Το μέλος μετά από επανάληψη του αιτήματος υποβάλλει αίτημα Εισαγγελικής Εντολής, η οποία προφανώς και χορηγείται (κλικ εδώ).
Εντέλει φαίνεται πως ο μόνος τρόπος να σταματήσει η κατρακύλα της ομάδας Εξαδάκτυλου είναι ένας: να φτάσει στον πάτο..