ΚΕΕΛΠΝΟ

Η έπαρση, η προκλητικότητα και οι αερολογίες του Σταμάτη Πουλή, προέδρου στο Σωματείο εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά τη διάρκεια της εξέτασής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, δεν ήταν δυνατόν να συγκαλύψουν την αντίληψη που διαμορφώθηκε για πολλά χρόνια και γιγαντώθηκε επί Αδώνιδος, ότι το ευαγές αυτό ίδρυμα είχε ως μοναδικό σκοπό τις μίζες, τις ανεξέλεγκτες προσλήψεις και την εξαγορά της σιωπής των μέσων ενημέρωσης.


Όταν ρωτήθηκε ο μάρτυρας πώς δικαιολογεί την εξαγορά του κτιρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ έναντι 29 εκατ. €, ενώ η αντικειμενική αξία ήταν μόνο 3,5 εκατ €, εκείνος απάντησε πως και ο ίδιος αγόρασε ακριβά ένα δυαράκι την ίδια εποχή!


Βεβαίως μέλημα του κ. Πουλή ήταν να παράσχει κάλυψη στον προστάτη του Άδωνι Γεωργιάδη, πράγμα που βρήκε αμέσως ανταπόδοση από τη ΝΔ, της οποίας ο μάρτυρας δήλωσε στέλεχος. Αναμενόμενο, όταν οι έλεγχοι του Μικτού Κλιμακίου Επιθεωρητών προχωρούν σε βάθος, έχοντας τρομοκρατήσει πολλούς, οι οποίοι έφτασαν μέχρι του σημείου να μηνύουν τους Επιθεωρητές!


Σε κάθε αξιολόγηση της χώρας ευελπιστούσαν πως θα χαρούν την περίφημη «αριστερή παρένθεση», ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι το πάρτι, βάζοντας τη μουσική στη διαπασών. Δεν τους βγήκε. Και τώρα στριγγλίζουν για να αναπληρώσουν το κενό.


Ούτε αυτό θα τους βγει..