Κι άν του κάτσει;

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>Είναι αξιολύπητος..

Ο λόγος περί του Λυκούργου Λιαρόπουλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μεταπηδά από κόμμα σε κόμμα και αυτοστιγμεί  καταθέτει υποψηφιότητα ως βουλευτής, ελπίζοντας κάποτε να του κάτσει μία έδρα στις βουλευτικές εκλογές.

Δεν του κάθεται όμως!

Στις πρόσφατες εκλογές ο κ. Λιαρόπουλος υπήρξε υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ, του οποίου μάλιστα δήλωνε υπεύθυνος θεμάτων υγείας. Παρά τις απίθανες δηλώσεις που έκανε προκειμένου ν΄ αποκτήσει λίγη δημοσιότητα εντέλει κατέλαβε την 19η θέση στη Β΄ Αθήνας.


Ενώ ο κ. Λιαρόπουλος είναι άτυχος όταν εκτίθεται σε εκλογές, απεναντίας διαπρέπει όταν πρόκειται για θέσεις με διορισμό. Υπήρξε διορισμένος υποδιοικητής στο ΙΚΑ, Διοικητής της 1ης ΥΠΕ επί ΠΑΣΟΚ, διορισμένος στον ΟΟΣΑ, διορισμένος στο ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής, διορισμένος στην ΕΤΒΑ.

Όταν αντιλήφθηκε πως το ΠΑΣΟΚ φθίνει μεταπήδησε στη ΔΡΑΣΗ του Στέφανου Μάνου, με την οποία ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου 2012. Όμως στις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν ένα μήνα αργότερα, δηλαδή τον Ιούνιο του 2012, άλλαξε κόμμα και κατέβηκε ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο εν συνεχεία εγκατέλειψε και μετανάστευσε στο ΠΟΤΑΜΙ.

Προεκλογικά ισχυρίστηκε δημοσίως πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε τις απόψεις του και με βάση τα κλοπιμαία έφτιαξε το δικό του πρόγραμμα υγείας. Μετεκλογικά επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος πως όσα εξαγγέλλει η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, την οποία διόρισε ο ΣΥΡΙΖΑ, συνιστούν .. λαϊκισμό!


Δεν θα εκπλαγούμε εάν στις επόμενες εκλογές δούμε τον κ. Λιαρόπουλο υποψήφιο με το κόμμα «Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές».

Μέχρι τότε να ΄ναι καλά να μας διασκεδάζει.

 

Ygeianet