Κι κι ρί κου! O Λοβέρδος δηλώνει υποψήφιος πρωθυπουργός και ενημερώνει πως ο Άδωνις πεζός τράκαρε με μια κολόνα!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπήκε με ταχύτητα στην τελική στροφή, ώστε να βγει πρώτος και να εκλεγεί αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Και ντελαπάρισε.

Το ατύχημα συνέβη παρά τα προγνωστικά που τον έδιναν φαβορί, μιάς και όλοι γνώριζαν πως είχε ως συνοδηγό στο αγωνιστικό του όχημα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κάποιες υπηρεσίες τους έδιναν στο αυτί κρίσιμες πληροφορίες.

Αν και βγήκε σώος, το ντελαπάρισμα φαίνεται  πως προκάλεσε στον πρώην υπουργό Υγείας μια τεράστια έκρηξη αδρεναλίνης και τεστοστερόνης, οι οποίες έκτοτε παραμένουν σε δυσερμήνευτα υψηλά επίπεδα. Άρχισε να επιδίδεται σε δραστηριότητες που λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης, ενώ εκδηλώνει επιδιώξεις, τις οποίες ουδέποτε στο παρελθόν είχε εκφράσει (δημοσίως τουλάχιστον).

Εμφανίστηκε λοιπόν χτες την εκπομπή Super Κατερίνα και δήλωσε ότι έχει τις ικανότητες, μετά την πορεία που έχει διαγράψει, να γίνει… πρωθυπουργός!

«Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, με φόντο τα ντραμς του, για τα οποία κάνει μαθήματα το τελευταίο διάστημα.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «είναι ο ήρωάς μου στη μουσική. Είχαμε πει να κάνουμε μία συνάντηση αλλά δεν την κάναμε, είπαμε να την κάνουμε σε έναν χρόνο, πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα ζει για πάντα. Κάναμε πολλές φορές συζητήσεις και μου είχε πει “θα ήθελα να σε έχω γιο“. Μου έμεινε ο αγαπησιάρικος λόγος του γιατί δεν ήταν γλυκός, ήταν μάγκας ο Τόλης. Είδα να τον ερμηνεύει η Δήμητρα Σταθοπούλου, να την προσέξετε. Μου αρέσει και η Μαρία Κορέλλι».

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε και για τον φίλο του, Άδωνη Γεωργιάδη, για τον οποίο αποκάλυψε ότι κάνει 2.000 push ups!!!

Άμα δεν ξέρετε τον Γεωργιάδη δεν μπορείτε να καταλάβετε. Είναι πολύ δυνατός κάνει 2.000 push ups. Eίναι ασυγκράτητος έχει τόση ενέργεια που έπεσε σε μια κολόνα».

Τέλος, για το πιο τρελό «ρουσφέτι» που του έχουν ζητήσει, δήλωσε: «απατώμενος σύζυγος μου είχε ζητήσει να μεταθέσω τον εραστή της γυναίκας του εκεί που θα πάνε για να μην τον αφήσει για τον εραστή».

 

Εντέλει η εμφάνιση Λοβέρδου στην super Κατερίνα φαίνεται πως ήταν μια προσφορά στην Ημέρα Ψυχικής Υγείας, που η ανθρωπότητα εόρταζε χτες.

Απολαύστε τον: