Κικίλιας-ΚΕΘΕΑ

Ο κ. Κικίλιας διόρισε ως Πρόεδρο στο ΚΕΘΕΑ τον lifestyle ψυχίατρο με τα μανικετόκουμπα και τις αγκαλίτσες με καλλονές. Ως αναμενόμενο εισέπραξε την αποδοκιμασία της θεραπευτικής κοινότητας και της κοινωνίας ολόκληρης.
Και αντί να αντιληφθεί το ατόπημά του εμφανίστηκε στη φιλόξενη αγκαλιά του ΣΚΑΙ και με τακτική χούλιγκαν άρχισε να καθυβρίζει ανθρώπους καταξιωμένους όπως τον κ. Νοταρά, τον κ. Παρασκευόπουλο και την κ. Ξένη Δημητρίου, τ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τι τους καταλόγισε ο κ. Κικίλιας; Ότι όλοι οι παραπάνω ήταν εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκείνος θέλει να πάψει η κομματική εμπλοκή στη θεραπευτική κοινότητα!
Εγκάθετοι λοιπόν όσοι εκλέγονταν από τη Γενική Συνέλευση του ΚΕΘΕΑ, ενώ ο εκλεκτός του κ. Λιάπης που ανασύρθηκε από το Μητρώο στελεχών της ΝΔ είναι απλά .. κάθετος. Όπως κάθετος είναι και ο κ. Αρκουμανέας που διορίστηκε στον ΕΟΔΥ.

Να επαναλάβουμε λοιπόν:
Εκλογές κερδίσατε κ. Κικίλια, όχι εμφύλιο.
Σταματήστε τους αλαλαγμούς και τις ιαχές νίκης, σταματήστε να μοιράζετε σόμπες υγραερίου και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς και ασχοληθείτε με τους διορισμούς γιατρών που λιμνάζουν στο υπουργείο σας, ενώ τα Νοσοκομεία στενάζουν από ελλείψεις..