Κικίλιας- Το Twitter σπάει πλάκα με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Γλαφυρός στα όρια του αστείου ήταν για άλλη μία φορά ο υπουργός Υγείας, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, αναφερόμενος στις αγκαλιές που δε θα μπορούν να πάρουν οι παππούδες τα εγγόνια τους και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε ανταλλάσσοντας δώρα την περίοδο των Χριστουγέννων, λόγω του κορωνοϊού.

Ο ίδιος σταθερός στο εμπόριο ελπίδας σημείωσε ότι υπάρχει φως στο τούνελ, χωρίς βέβαια να ανακοινώσει επιπλέον ουσιαστικά μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, επενδύοντας μόνο στην «ανθρωπιά» στο ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, η χώρα του φιλότιμου».

Μάλιστα ο υπουργός επανέλαβε ότι το σύστημα υγείας αντέχει και προσαρμόζεται στις συνθήκες τις πανδημίας, μόνο που η προσαρμογή αυτή γίνεται όχι υπέρ των πολιτών  αλλά υπέρ συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων.

«Είμαστε μια κοινωνία αλληλεγγύης, εμείς οι Έλληνες με μεγάλη καρδιά και μεγάλη ψυχή σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που χάνονται καθημερινά» δήλωσε ο κ. Κικίλιας. Το twitter βέβαια δεν έμεινε άπραγο και απάντησε καταλλήλως στα όσα είπε ο υπουργός Υγείας.