Κλείνει η Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου;

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Κάθε μέρα και κάποια υπηρεσία υποβαθμίζεται. Ο Διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας και ταυτόχρονα Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κος Μαρκαντώνης με επείγον έγγραφό του προς το Υπουργείο ΥΥΚΑ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αναστολή λειτουργίας της Κλινικής μετά το τέλος Αυγούστου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ως το τέλος Αυγούστου ίσως και νωρίτερα, θα παραμείνουν μόνο δύο ορθοπαιδικοί στην κλινική λόγω αποχωρήσεων των δύο άλλων γιατρών,ενός μόνιμου και ενός επικουρικού. Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν η λειτουργία της κλινικής κρίνεται επισφαλής για τους ασθενείς. 
Ζητάμε από το Υπουργείο λέει ο Κος Μαρκαντώνης την άμεση πρόσληψη ενός μόνιμου γιατρού του οποίου η κρίση έχει γίνει και εκρεμεί ο διορισμός του από το ΥΥΚΑ, και εναλλακτικά την κατ εξαίρεση προκύρηξη θέσης δύο Επικουρικών. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα γίνει εξ αντικειμένου αναστολή της λειτουργίας της Ορθοπαιδικής Κλινικής.        Δείτε το έγγραφο παρακάτω