Κλωνοποιήστε τον Παπαδήμο!

div class=”post-header”>

 
Θετικά βλέπει τον Λουκά Παπαδήμο στη θέση του πρωθυπουργού η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που έγινε για λογαριασμό του δανείου που προσπαθεί να πάρει από τις τράπεζες το «Βήμα της Κυριακής».
 
Το 72,9% των πολιτών θεωρεί ότι η τοποθέτηση του Λουκά Παπαδήμου ως επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας ήταν «σωστή και μάλλον σωστή απόφαση», ενώ το 27,1% θεωρεί ότι η απόφαση ήταν λάθος και πιστεύει πως ο Λουκάς Παπαδήμος θα έπρεπε –εκτός από πρωθυπουργός- να αναλάβει και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Euro 2012.
 
Το 88,5% των πολιτών αναρωτιέται πού ήταν κρυμμένος τόσα χρόνια ο Λουκάς Παπαδήμος και ζητά…
επίμονα να ψάξουμε καλά σε όλες τις γωνίες μήπως βρούμε κι άλλα τέτοια κελεπούρια.
 
Σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, το 42,2% απάντησε ενθουσιασμό, το 17,4% ντελίριο ενθουσιασμού, το 8,6% ηδονή και το 7,5% κ@ύλα.
 
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 88,9% των Ελλήνων αισθάνθηκε βαθιά ικανοποίηση από την είσοδο των βουλευτών του ΛΆΟΣ στην κυβέρνηση, ενώ το 11,1% δεν εμφανίζεται ικανοποιημένο από αυτήν την εξέλιξη αφού θα ήθελε να δοθούν καμιά δεκαριά υπουργεία και σε μέλη της Χρυσής Αυγής.
 
Το 98,5% των πολιτών θεωρεί πως η συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας ήταν πιο σωστή κίνηση από το να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές γιατί φοβούνται πως θα την κάνουν πάλι τη μ@λ@κί@ και θα ψηφίσουν ξανά ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.
 
Από τον  Pitsiriko, μονταζ Γρέκι