Κοσμαγάπητοι / Το ΠΑΓΝΗ σε αστυνομικό κλοιό για την επίσκεψη της κ. Γκάγκα

Το ΠΑΓΝΗ επισκέφθηκε σήμερα η αναπλ. Υπουργός κ. Γκάγκα, ενώ το Νοσοκομείο είχε τεθεί σε αστυνομικό κλοιό, με αστυνομικούς να βρίσκονται εντός και εκτός Νοσοκομείου.

Το γεγονός κατήγγειλαν γιατροί και εργαζόμενοι, θεωρώντας προσβλητική αυτή την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

Θυμίζουμε πως ανάλογα μέτρα αστυνομικής περιφρούρησης είχαν τεθεί σε εφαρμογή κατά την επίσκεψη του κ. Πλεύρη στο Θριάσιο, ο οποίος μάλιστα είχε περιηγηθεί το Νοσοκομείο εν μέσω πάνοπλων ανδρών της ΟΠΚΕ.

Κοσμαγάπητοι ..

ΠΑΓΝΗ: Έστειλαν κλούβα των ΜΑΤ ενόψει της επίσκεψης Γκάγκα

Αύριο Πέμπτη, εν όψει της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών Κρήτης έχουν προκηρύξει στάση εργασίας 8 π.μ. – 2 μ.μ. και καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας στις 9.30 π.μ. και στην 7η ΥΠΕ στις 12.30 μ.μ. Επίσης το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκηρύσσει 8ωρη στάση εργασίας (7 π.μ. – 3 μ.μ.)

Με πανό και διαμαρτυρίες «υποδέχτηκαν» την Μ. Γκάγκα στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Με πλήθος κόσμου που από νωρίς είχε μαζευτεί έξω από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την επίσκεψη της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.

Η ξαφνική επίσκεψη που έγινε γνωστή μόλις χθες, έδωσε την ευκαιρία σε φορείς και πολίτες της περιοχής να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολύ κακή κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το Νοσοκομείο και την δια στόματος Πλεύρη πρόθεση περαιτέρω υποβάθμισής του.

Στο Νοσοκομείο υπάρχει και διακριτική αστυνομική παρουσία για την υποδοχή της Υπουργού η οποία από νωρίς το πρωί έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στα Νοσοκομεία των Χανίων και Ρεθύμνου.