Κοτανίδου

«Η επιτροπή των ειδικών έχασε τον δρόμο της – Παίρνουμε λάθος αποφάσεις και μεταφέρονται λάθος» δήλωσε η κ. Κοτανίδου, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Είναι βέβαιο πως όλο και περισσότερα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων θα προβαίνουν πλέον σε παρόμοιες δηλώσεις, παρακινούμενα από το ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αφού έγιναν υποχείρια της κυβέρνησης, αφού η Επιτροπή αποτέλεσε το «παιδί για μαστίγωμα», τώρα αρχίζουν ν΄ αναλογίζονται πως η υπέρμετρη δημοσιότητα και οι προφητείες στον τηλεοπτικό αέρα έχουν κόστος, πολλές φορές δυσανάλογο.

Αλήθεια, η κ. Κοτανίδου θα μπορούσε να ενημερώσει την επιστημονική κοινότητα τι έγινε εκείνο το πόρισμα για την ανάπτυξη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που επρόκειτο να συντάξει υπό την προεδρεία της η Επιτροπή που σύστησε μετά βαϊων και κλάδων ο πρωθυπουργός; Δε φανταζόμαστε να είχε την τύχη του πορίσματος της Επιτροπής Αλιβιζάτου για την αστυνομική βία. Δε μπορεί. Κάπου θα το κατέθεσε η κ. Κοτανίδου το εν λόγω πόνημα και τώρα που ασθενείς με covid πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ θα μπορούσε το Μαξίμου να το αξιοποιήσει.

Είναι αξιοπρόσεκτο πως τον τελευταίο καιρό ασκεί κριτική στην Επιτροπή ακόμη και ο κ. Εξαδάκτυλος. Αυτός βεβαίως από τη σκοπιά του λιανεμπορίου, το οποίο εκπροσωπεί επαξίως και μάλιστα καθ΄ υπερβολή, εκφέροντας κατηγορηματική αντίθεση στο άνοιγμα των σχολείων. Λογικό. Στις επικείμενες εκλογές, στις οποίες φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος ο κ. Εξαδάκτυλος, δεν ψηφίζουν τα νήπια και τα σχολιαρόπαιδα, ψηφίζουν όμως οι μικροκαταστηματάρχες.

Να δείτε πως όσο βουλιάζει το καράβι όλο και περισσότεροι από το πλήρωμα θα πηδούν στη θάλασσα.

Ελπίζουμε να ξέρουν όλοι τους κολύμπι..