Κυβέρνηση για τα μπάζα..

Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ βρίσκεται αναρτημένος ο προϋπολογισμός ελληνικού Νοσοκομείου, του οποίου οι δαπάνες μισθοδοσίας είναι μηδέν!

Αυτό σημαίνει προφανώς πως το συγκεκριμένο Νοσοκομείο λειτουργεί χωρίς προσωπικό.

Όσοι γοητεύονται από θεωρίες επιστημονικής φαντασίας μπορεί να καταλήξουν στην υπόθεση πως το συγκεκριμένο Νοσοκομείο χρησιμοποιεί ρομπότ στη θέση γιατρών και νοσηλευτών, τα οποία δεν λαμβάνουν μισθό και χρειάζονται μόνον φόρτιση.

Απατώνται. Στους χώρους του Νοσοκομείου δεν υπάρχουν ούτε ρομπότ, ούτε εξωγήινοι. Μόνο κατσαρίδες κυκλοφορούν.

Μη σας κρατάμε σε αγωνία. Πρόκειται για το Νοσοκομείο Λοιμωδών της Θεσσαλονίκης, το οποίο ο Ανδρέας Λοβέρδος διασύνδεσε το 2011 με το ΑΧΕΠΑ και το 2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης το έκλεισε.

Πρόκειται για Νοσοκομείο που θα μπορούσε να προσφέρει πολλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όμως η κυβέρνηση κρατά κλειστό, παρά τις κινητοποιήσεις του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης και εκατοντάδων πολιτών. Μάλιστα, μετά την πρόσφατη εξαγγελία Μητσοτάκη ότι θα ξαναχτίσει το βομβαρδισμένο Νοσοκομείο της Μαριούπολης, το Κοινωνικό Ιατρείο τον ρωτά προσφυώς:

– Κύριε Μητσοτάκη για ν’ ανοίξετε ένα νοσοκομείο πρέπει πρώτα να έχει βομβαρδιστεί;

Δεν παραγνωρίζουμε πως τα περισσότερα Νοσοκομεία της χώρας μοιάζουν βομβαρδισμένα μετά την επέλαση του κορονοϊού και την εγκατάλειψη που τους επιφύλαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όμως τώρα ο ομόσταυλος του Αδώνιδος, Θάνος Πλεύρης, ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα και να μετατρέψει το ΕΣΥ σε μπάζα.

Και μάλιστα βιάζεται.

Επειδή προφανώς φοβάται πως πριν το κάνει, οι πολίτες θα απορρίψουν και τον ίδιο και την κυβέρνηση στα μπάζα..


*Δείτε την επίμαχη ανάρτηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου ΛΟΙΜΩΔΩΝ κάνοντας κλικ εδώ

Τότε που λειτουργούσε το επονομαζόμενο και ως “Ιταλικό Νοσοκομείο”