Λάρισα Έβαλε νερά και το Γενικό Νοσοκομείο

Η χθεσινή νεροποντή δημιούργησε πρόβλημα και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου πλημμύρισαν χώροι του υπογείου αλλά και του φαρμακείου. Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου κ. Ιάκ. Μπρουσκέλη τα πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω των εκτελούμενων εργασιών για την κατασκευή της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Ετσι, πρόβλημα δημιουργήθηκε στο λεβητοστάσιο, στο χώρο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, στην αποθήκη τροφίμων και σε άλλους υπόγειους χώρους όπως και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Παθολογικό και στο Χειρουργικό τμήμα.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Μπρουσκέλης από νωρίς χθες το πρωί εργαζόταν συνεργεία καθαρισμού προκειμένου να μην επεκταθεί η εισροή υδάτων και δημιουργηθεί μεγαλύτερης έκτασης πρόβλημα. Μεγαλύτερο ήταν το πρόβλημα στο φαρμακείο του νοσοκομείου όπου λόγω και της θέσης συγκεντρώθηκαν περισσότερα ύδατα στο χώρο πίσω από το διοικητήριο του νοσοκομείου.

Με την ύφεση των φαινομένων, τα συνεργεία εργάστηκαν εντονότερα για να αποκατασταθεί η τάξη ενώ όπως τόνισε ο κ. Μπρουσκέλης δεν δημιουργήθηκαν πρόσθετα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ασθενών με αφορμή και το γεγονός ότι χθες εφημέρευε το Γενικό Νοσοκομείο.