Λάστιχο ο εφημερίες κατά τους κ. Αβραμόπουλο και Λέγκα

p> 

 

Υιοθετώντας πλήρως έγγραφο του κ. Λέγκα ο Υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος απέστειλε πρόσφατα δικό του έγγραφο στους Διοικητές των Νοσοκομείων, με το οποίο χαρακτηρίζει τις εφημερίες ελαστικές δαπάνες και τους καλεί να προβούν σε περικοπές κατά 20% των εφημεριών 3ου τετραμήνου.

 

Το έγγραφο του κ. Λέγκα (κλικ εδώ) απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας και δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, ενώ το έγγραφο του κ. Αβραμόπουλου (κλικ εδώ) εκδόθηκε με καθυστέρηση ενάμισι μήνα και με πιό θολές διατυπώσεις επαναλαμβάνει τα περί ελαστικότητας των εφημεριών και κάνει συστάσεις προς τους Διοικητές να “επανεξετάσουν” τα προγράμματα εφημεριών.

 

Σημειωτέον ότι λίγες μέρες μετά τη αποστολή του εγγράφου του Υπουργού Υγείας που συστήνει περικοπές ο Γενικός Γραμματέας κ. Καλογερόπουλος στέλνει άλλο έγγραφο (κλικ εδώ) με το οποίο συστήνει να μην γίνονται περικοπές!

 

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση και έχει επιδοθεί σε ανταλλαγή εγγράφων προκειμένου να μην καταβάλει δεδουλευμένα και να σύρει την κατάσταση μέχρι την ημέρα των εκλογών χωρίς σοβαρές κινητοποιήσεις στα Νοσοκομεία, οι οποίες θα πλήξουν έτι περαιτέρω την τραυματισμένη εικόνα της.

 

                                         Δημήτρης Βαρνάβας