Μαχαιρίτσας

Ο κατήφορος της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Για τα 10 λεπτά δημοσιότητας στα ΜΜΕ έχει φτάσει στο έσχατο σημείο να εκμεταλλεύεται συστηματικά  τραγικά γεγονότα, όπως ο θάνατος ενός ανθρώπου και σε ρόλο Ιατροδικαστή να βγάζει πορίσματα και εικασίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Πριν ακόμα αποφανθεί η Επιστήμη για τα αίτια θανάτου ενός ανθρώπου, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, σε πάνω από 15 περιστατικά, έχει ήδη αποφασίσει(!)  και αναρτήσει στα  ΜΜΕ την αιτία θανάτου και καταγγέλει την “αργοπορία” του Συστήματος να τον σώσει..

Η σταγόνα που έκανε το ποτήρι του θυμού  να ξεχειλίζει ήταν το Δελτίο Τύπου της Δευτέρας 9/9. Για το  θάνατο ενός γνωστού καλλιτέχνη το πρωί, η ΠΟΕΔΗΝ μέσα σε λίγες ώρες, είχε αναδείξει ως αιτία θανάτου τη καθυστέρηση του Ασθενοφόρου (!),  ενώ με σιγουριά Θεού υποστήριζαν  ότι εάν πήγαινε νωρίτερα, ο άνθρωπος θα είχε σωθεί…
Λίγη σημασία έχει ότι το ΕΚΑΒ, διαψεύδει για άλλη μια φορά την πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ και την εκθέτει ανεπανόρθωτα.
Σημασία έχει ότι, για άλλη μια φορά, η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ πιστεύει ότι έκανε το σωστό. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. Και αυτό μας ξεπερνά….

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς τους ανθρώπους. Καλό ταξίδι εκεί στο Νότο…