Μανιαδάκης

class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Σαμαράς, Λοβέρδος και Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλούσαν “κουκουλοφόρους” τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis και απειλούσαν να τους βγάλουν την κουκούλα, ώστε να φανεί πως επρόκειτο για ελεεινή σκευωρία της κυβέρνησης προκειμένου να τους καταστρέψει πολιτικά.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Αίφνης ένας προστατευόμενος μάρτυρας επιχειρεί να διαφύγει στο εξωτερικό και όλοι μαθαίνουν πως κάτω από την «κουκούλα» κρύβονταν στενός συνεργάτης του Λοβέρδου (ο οποίος το αρνείται) και του ΄Αδωνι (ο οποίος σιωπά).


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Πλέον ο αντιπολιτευόμενος τύπος παύει να απαιτεί επιτακτικά «να βγουν οι κουκούλες» υπό το φόβο ότι θα αποκαλυφθούν και άλλα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος των κατηγορουμένων και θα γελοιοποιηθούν ολοσχερώς.


class=MsoNormal style=”MARGIN: 0cm 0cm 8pt”>Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις στο τεράστιο σκάνδαλο Novartis θα είναι ραγδαίες. Το επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει και πάλι το ζήτημα της διαφθοράς στην υγεία και οι τεράστιες ευθύνες πολιτικών προσώπων που υπήρξαν γεωπόνοι του θερμοκηπίου της διαφθοράς.