Μαραβέγιας

Μία «σύμπραξη» με το Δημόσιο, τουτέστιν μία ΣΔΙΤ, θέλησε να κάνει ο γιατρός και βουλευτής της ΝΔ κ. Μαραβέγιας και έπεσαν να τον φάνε!

Ο άνθρωπος ήδη από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ είχε αποπειραθεί να εκφράσει αυτή την προτίμησή του σε Ημερίδα που διοργάνωσε στις 11 Δεκεμβρίου 2019 η ηγεσία του ΠΙΣ στην Αίγλη Ζαππείου, με το χώρο περικυκλωμένο από ΜΑΤ που εκτόξευαν δακρυγόνα.

Σε τίποτα δε φταίει ο κ. Μαραβέγιας που δεν είπε ήδη από τότε την άποψή του, ώστε να μη μπορεί κανείς να τον εγκαλέσει τώρα ως ανακόλουθο. Τον «φίμωσαν» οι νοσοκομειακοί γιατροί, που έσπασαν τον κλοιό των ΜΑΤ και μπήκαν στην αίθουσα, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να ακυρώσουν την Ημερίδα.

Ο φέρελπις βουλευτής θέλησε να αποδείξει, στην πράξη πλέον, πως μπορεί να συμπράξει ελικοειδώς με το Δημόσιο σε μία παραλλαγή ΣΔΙΤ. Με τη συνδρομή του Άδωνι αποπειράθηκε να στήσει με 5.000 € Μονάδα Αποκατάστασης πολλών εκατομμυρίων, με το δημόσιο να συμπληρώνει τα υπόλοιπα κεφάλαια.

Αυτή εξάλλου ήταν η πατέντα που εφάρμοσε η κυβέρνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, όπου συνεργεία αυτοκινήτων μετατρέπονταν σε μία νύχτα σε προμηθευτές υγειονομικού υλικού των Νοσοκομείων, με τζίρο που έφτασε σε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο, όπου ενώ ο κ. Μαραβέγιας μιλάει σε όλα τα κανάλια και ταυτόχρονα καταγγέλλει πως τον φιμώνουν!