Μαστοράκου- Βουλή

class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Το αντιπολιτευτικό μένος είναι ικανό να οδηγήσει σε απίθανες φαιδρότητες, σαρδάμ και ενίοτε σε αυτοκαταστροφικές περιπέτειες.


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Ενδεικτικό παράδειγμα η κυρία Μαστοράκου, η οποία βρέθηκε στη Βουλή και μίλησε για τη νομοθεσία περί Ιατρικών Συλλόγων, όχι ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, αλλά ως εκπρόσωπος της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ.


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Το να κληθεί και να μιλήσει με άλλη ιδιότητα προκειμένου να κατηγορήσει τον ΠΙΣ, συνιστά μεθόδευση τόσο υψηλής στρατηγικής ευφυίας, που μόνον ο Ιάσων Φωτήλας, ως πολιτικός καθοδηγητής και προστάτης της κυρίας Μαστοράκου, θα μπορούσε να συλλάβει και να υλοποιήσει.


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Είναι γνωστό πως η ιατρική νομοθεσία διαμορφώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ με πολύ μεγάλη πλειοψηφία και έχει πλέον εισαχθεί στη Βουλή για ψήφιση.  


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Ε, λοιπόν η κυρία Μαστοράκου ισχυρίστηκε πως αυτό έγινε με σκοπό τη.. φίμωση των Ιατρικών Συλλόγων και την…κατάλυση των δημοκρατικών διαδικασιών!


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>Δυστυχώς, η κυρία δεν έμεινε μόνον σε φαιδρότητες.


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 6pt”>(Διαβάστε περισσότερα εδώ)