Με το σπαθί τους..

Ο κ. Πλεύρης διαφήμισε δεόντως με Δελτίο Τύπου τον Φεβρουάριο την επικείμενη έκδοση ΚΥΑ για τα Βαρέα στους υγειονομικούς. Όμως η ΚΥΑ ουδέποτε εκδόθηκε, πράγμα που συνιστά εξαπάτηση πρώτου μεγέθους.

Η κ. Γκάγκα νομοθέτησε τη χορήγηση του επιδόματος αγόνου σε ευρώ, αντί του δραχμικού που ισχύει μέχρι τώρα. Η ΚΥΑ που θα το εφάρμοζε παραμένει αόρατη, παρά τα επανειλημμένα έγγραφα του ΠΙΣ.

Το ΣτΕ και ο Άρειος Πάγος υποχρέωσαν το κράτος να  άρει τις μειώσεις που επέβαλε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2012 και να επαναφέρει αξιοπρεπές μισθολόγιο στο ΕΣΥ. Αντ΄ αυτού είδαμε αυξήσεις 5% στους μισθούς και 5% στα επιδόματα και τον κ. Πλεύρη να επαίρεται πως δόθηκε αύξηση στους γιατρούς ΕΣΥ πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια!

Δήλωσαν κατηγορηματικά πως προχώρησαν στην πλήρη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, αποκρύπτοντας πως καταργούν μόνο το ένα τμήμα της, ενώ το άλλο –και μεγαλύτερο- τμήμα της παραμένει και εισπράττεται διαρκώς από τους μισθούς μας.

Οι εξαπατήσεις δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο. Είναι ολόκληρη σειρά, ξεκινούν από την αρχή της θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και φτάνουν μέχρι σήμερα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Κέρδισαν συνεπώς το τίτλο της κυβέρνησης απατεώνων ούτε τυχαία, ούτε χαριστικά. Με το σπαθί τους!