Μετατρέπουν στα μουλωχτά το Φλέμιγκ σε Νοσοκομείο covid;

Ενώ το πανδημικό κύμα παρουσιάζει έξαρση και οι εισαγωγές περιστατικών στα Νοσοκομεία αυξάνονται, η κυβέρνηση αποφεύγει να εισακούσει τις προτροπές των λοιμωξιολόγων για επαναφορά των μέτρων ατομικής προστασίας και ιδιαίτερα της μάσκας και προσπαθεί να δείξει πως έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.

Όμως το δίδυμο Πλεύρη-Γκάγκα, ενώ δείχνει έναν επίπλαστο εφησυχασμό, φαίνεται πως τρομάζει στο ενδεχόμενο να λάβουν τα πράγματα ανεξέλεγκτες διαστάσεις και προβαίνει σε άτυπες κινήσεις, για τις οποίες αποφεύγει να ενημερώσει τους νοσοκομειακούς γιατρούς.

Πληροφορούμαστε λοιπόν πως άρχισαν από χτες να εκκενώνουν με προφορική εντολή το Νοσοκομείο Φλέμιγκ, προκαλώντας –ως αναμενόμενο- τις αντιδράσεις των γιατρών, οι οποίοι αρνούνται να δώσουν εξιτήρια ή να ακυρώσουν προγραμματισμένα χειρουργεία έχοντας μόνο μια προφορική εντολή, την οποία η Διοίκηση και το υπουργείο Υγείας μπορούν να αρνηθούν εάν κάτι πάει στραβά.

Επιτέλους πρέπει να σοβαρευτούν τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου, όσο και η 1η ΥΠΕ, η οποία φυσικά ενεργεί μετά από εντολές του υπουργείου. Ή θα δώσουν έγγραφη εντολή στους Διευθυντές των Κλινικών του Νοσοκομείου Φλέμιγκ να εκκενώσουν το Νοσοκομείο, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη για την εντολή ή θ’  αφήσουν τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να τους εμπλέκουν σε πολιτικά παιχνίδια.

Αρκετά με τους ακροβατισμούς.

Ygeianet