ΜΕΤΩΠΟ: Η ΠΑΝΔΗΚΙ και η απόπειρα ακύρωσης των εκλογών στον ΠΙΣ

Η ΠΑΝΔΗΚΙ, τουτέστιν η παράταξη που συγκροτούν η κ. Μαστοράκου ομού μετά των κκ Ελευθερίου – Καψαμπέλη, ανακοίνωσε πως προσέφυγε στο ΣτΕ για να ακυρώσει τις πρόσφατες εκλογές στον ΠΙΣ. Όπως τονίζει το ΜΕΤΩΠΟ, δε διευκρινίζουν εάν είχαν στην προσφυγή τους και τη συνδρομή του αφανούς ηγέτη τους κ. Πατούλη, ο οποίος στην Εκλογική Συνέλευση είχε εξαγριώσει τους συναδέλφους εκλέκτορες που προέρχονται από την περιφέρεια της χώρας, απαιτώντας να εκφράζουν στο πρόσωπό του ευαρέσκεια και ευγνωμοσύνη, επειδή αυτός τους… ταΐζει!  Και πήρε ο κ. Πατούλης την απάντηση των “πειναλέων” με καταδικαστικό ψήφισμα από το εκλεκτορικό σώμα.

Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΙΣ που αποδοκιμάστηκε με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας να δούμε ποιόν σοβαρό λόγο επικαλείται η ΠΑΝΔΗΚΙ για την προσφυγή της στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο.

Επικαλείται «σειρά παράνομων ενεργειών, σε σχέση με την εκλογική διαδικασία». Κι ενώ αναμένουμε με αγωνία να μάθουμε ποιες είναι αυτές οι «παράνομες ενέργειες», η ΠΑΝΔΗΚΙ αποφεύγει επιμελώς να τις περιγράψει, αφήνοντας στο σκοτάδι τους συναδέλφους, αυτούς τους οποίους υποτίθεται πως επιχειρεί με την ανακοίνωσή της να ενημερώσει.

Γιατί άραγε; Τι φοβάται να γίνει σαφής;

Απεναντίας, οι σοφοί συνάδελφοι της ΠΑΝΔΗΚΙ είναι σαφείς για τα κίνητρά τους, τα οποία άλλωστε δεν είναι πολλά. Το κίνητρο τους είναι το εξής ένα και μοναδικό: ότι επιθυμούσαν μετά τις εκλογές να συγκροτηθεί μονοπαραταξιακό προεδρείο από τους ίδιους «με καθαρό πολιτικό λόγο», όπως αναφέρουν. Προφανώς, κατ’ αυτούς, οι υπόλοιπες παρατάξεις εκφέρουν ρυπαρό λόγο.

Διαβάστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του ΜΕΤΩΠΟΥ κάνοντας κλικ εδώ