Ο Μιχάλης Ψαλτάκος, ένας ιδιαίτερα αγαπητός συνάδελφος, επι πολλά χρόνια εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ, απέστειλε στους συναδέλφους αποχαιρετιστήρια επιστολή καθώς δεν κατέρχεται πλέον ως υποψήφιος, αλλά παραμένει ενεργός, σταθερά συμπαραστάτης στις αγωνίες και τα προβλήματα των συναδέλφων.
Η επιστολή του Μιχάλη Ψαλτάκου:
“Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ιατρικά συνδικαλιστικά όργανα (ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ΑΠΣΙ και ΔΣ του ΠΙΣ) ήρθε η ώρα να «κρεμάσω τα παπούτσια», μένοντας όμως σταθερά στο πλάι όλων των συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων και κυρίως των ιδιαίτερα χειμαζόμενων εργαστηριακών.
Η παράταξη που μέχρι σήμερα σταθερά είχα την τιμή να συμμετέχω, το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ, ευελπιστώ και ελπίζω, με την δική σας συνδρομή και στήριξη, να εξακολουθήσει να συμμετέχει ενεργά, όπως μέχρι τώρα έκανε, στα συνδικαλιστικά όργανα των γιατρών με άξιους και δοκιμασμένους συναδέλφους/σες.
Μια παράταξη που κράτησε την συνδικαλιστική και πολιτική της ενότητα, μακριά από αντιπαραθέσεις και διασπάσεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.
Και αυτό αποτελεί, πιστεύω, άξιο παράδειγμα και υπόδειγμα θα έλεγα, αυτονομίας του συνδικαλιστικού χώρου.
Η ψήφος σας στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για το ΔΣ του ΙΣΠ ή και -πολύ σημαντικό – για εκπροσώπους στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ, θα ήταν πιστέψτε με, εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό μας συμφέρον.
Με εκτίμηση προς όλες/ ους σας.
Μιχάλης Ψαλτάκος
Ιατρός Ακτινολόγος
