Μητσοτάκης ο Τιμωρός: «Κάνουμε δύσκολη τη ζωή των ανεμβολίαστων»

Από το Μαξίμου και τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης εξαφανίστηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Washington Post που αφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι αντιεμβολιαστές, το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό για την πρακτική της κυβέρνησης.

«Διαφωνώ με τους αντιεμβολιαστές, αλλά δεν θα τους λογόκρινα», λέει η δημοσιογράφος στο συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης, ενώ ο πρωθυπουργός επιχειρώντας να κλείσει το ζήτημα αναφέρει: «Θα κρατήσω την παρατήρησή σας. Όσον αφορά τους αντιεμβολιαστές, αυτό που κάνουμε είναι να κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Δεν καθιστούμε υποχρεωτικά τα εμβόλια, και δεν τους επιβάλουμε lockdown».

Ούτε οργανωμένη προσπάθεια πειθούς ούτε ενδιαφέρον για προστασία των ανεμβολίαστων. Μόνο «καψόνια» για να «στρώσουν».

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε δίπλα του κάποιον από τους επικοινωνιολόγους που τον περιστοιχίζουν, ούτε γραμμένο κείμενο, ώστε να διαβάσει την απάντηση και να αποφύγει το ατόπημα. Γι αυτό και στη συνέχεια λογόκριναν το συγκεκριμένο σημείο, ώστε να αποφύγουν θυελλώδεις αντιδράσεις.

Δεν έκανε βεβαίως καμιά αναφορά στις εισηγήσεις των ειδικών, οι οποίες προφανώς δεν εισακούονται. Χωρίς περιστροφές δήλωσε πως τα μέτρα που λαμβάνονται για τους ανεμβολίαστους έχουν ως σκοπό την τιμωρία τους!

Με τέτοια ευφυή εμβολιαστική τακτική είναι μετά να μη φουντώνει το αντιεμβολιαστικό κίνημα;