Μητσοτάκης- προσλήψεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωταγωνίστησε από κοινού με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο ρεσιτάλ απολύσεων την εποχή που αμφότεροι υπήρξαν υπουργοί στην κυβέρνηση Σαμαρά. Τότε που ο Άδωνις απειλούσε τους υγειονομικούς πως «θα δουν τι εστί βερίκοκο».


Τώρα που βλέπει το ΕΣΥ να στελεχώνεται και τα Νοσοκομεία να ισορροπούν, τη χώρα να βγαίνει από τα μνημόνια και να ψηφίζονται τα πρώτα θετικά μέτρα για τους εργαζόμενους, την ανεργία να μειώνεται και την οικονομία να ανακάμπτει, τώρα ο κύριος Μητσοτάκης νιώθει άβολα.


Δηλώνει ευθέως πως θέλει να επαναφέρει την αναλογία 1 προς 5 στο Δημόσιο, για την οποία έκανε πίσω μέχρι και το ΔΝΤ. Δηλώνει αδιάκριτα την εναντίωσή του στις προσλήψεις, είτε αυτές αφορούν γιατρούς ΕΣΥ είτε καθηγητές στην εκπαίδευση.


«Δεν πρόκειται να ανεχτούμε την αδικαιολόγητη διόγκωση του Δημοσίου μέσα από στρατιές νεοπροσληφθέντων. Οι οποίες προσλήψεις σήμερα δεν είναι απαραίτητες» δήλωσε προχτές στην Deutsche Welle.


Ας μην αποθρασύνεται από τους δημοσκόπους ο κύριος Μητσοτάκης. Μπορεί η κάλπη των εκλογών σύντομα  να υποδείξει πως ούτε ο ίδιος είναι απαραίτητος..