Μητσοτάκης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, την εποχή που ήταν υπουργός Υγείας, δήλωνε με καμάρι πως σχεδίαζε το κλείσιμο Νοσοκομείων και τις απολύσεις γιατρών και νοσηλευτών σε συνεργασία με τον φίλο του Κυριάκο (Μητσοτάκη), πράγμα που ο τελευταίος ποτέ δεν αρνήθηκε.


Ο χαρακτηρισμός του «Δρακουμέλ των δημοσίων υπαλλήλων» συνεχίζει ν΄ ακολουθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τις επίπονες προσπάθειες που καταβάλλει να κρύψει τις νεοφιλελεύθερες απόψεις και να προβάλλει το φιλολαϊκό του πρόσωπο.


Κάτι τέτοιο τον συμβουλεύουν και οι επικοινωνιολόγοι του.


Προχτές, χωρίς να τον προκαλέσει κανείς, ένοιωσε παρόρμηση να ανεβάσει στο Twitter δήλωση, με την οποία καθησυχάζει τους δημοσίους υπαλλήλους να νιώθουν ασφαλείς, διότι «δεν θα γίνουν απολύσεις»!


(Μετά απ΄ αυτό οι δημόσιοι υπάλληλοι ένοιωσαν πιο ανήσυχοι από ποτέ..)


Λίγες λέξεις παρακάτω, ο Κ. Μητσοτάκης δεν κρατιέται. Πετάει τη ρουκέτα: «Είναι αδιανόητο να πλεονάζουν γιατροί & να λείπουν νοσηλευτές».


Θεωρούμε άχρηστη κάθε προσπάθεια να επιχειρηματολογήσουμε προκειμένου ν΄ ανατρέψουμε τον ανερμάτιστο ισχυρισμό του κ. Μητσοτάκη πως οι γιατροί πλεονάζουν στο σύστημα υγείας της χώρας μας. Αντί γι αυτό παραθέτουμε ορισμένα εύστοχα σχόλια που αναρτήθηκαν από χρήστες του Twitter στο λογαριασμό του (κλικ εδώ).