Νέος Εισηγητής ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ,

p>Νέος Εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) για τα θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε χτες, ο Βουλευτής Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης. Αναπληρωτής Εισηγητής του ΚΤΕ, εκλέχτηκε ο Βουλευτής Ηλείας, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

 

Επίσης, σύμφωνα με την απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργου Παπανδρέου, που κοινοποιήθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, ο κ. Σκουλάκης ορίστηκε μέλος στη Διαρκή  Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος.  

 

Αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Σκουλάκης, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του που τον εξέλεξαν στη θέση του Εισηγητή, αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες του ΚΤΕ Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναληφθούν τονίζοντας πως θα υπάρξει στενή συνεργασία με τη πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας τόσο για τη πολιτική που θα ακολουθηθεί στα πλαίσια του Κυβερνητικού προγράμματος όσο και για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.