Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ο Καρακατσιανόπουλος Κων.

p style=”margin: 0cm 0cm 4pt”>Στέλεχος του ΕΚΑΒ από την Θεσσαλονίκη ο νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Με την Υπουργική Απόφαση, Αριθμ. Α2β/Γ.Π.: 62938,  ορίζεται ο Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος, TE Μηχανολόγος Μηχανικός,  ως Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), σε αντικατάσταση του Παπαευσταθίου Νικολάου, ο οποίος παραιτήθηκε.

 

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επέλεξε τελικά για την καυτή αυτή θέση ένα άνθρωπο από τα σπλάχνα του ΕΚΑΒ, ένα στέλεχος του από το ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης, με πλούσια εμπειρία σε αυτό, που το γνωρίζει όσο λίγοι, μιας και εργάζεται σε αυτό από ιδρύσεως του.

 

Ο Κώστας Καρακατσιανόπουλος, αναλαμβάνει το τιμόνι του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ σε μια δύσκολη περίοδο, έχοντας να αντιμετωπίσει την μειωμένη χρηματοδότηση του οργανισμού, την έλλειψη προσωπικού, κυρίως σε πολλές νησιωτικές και ακριτικές περιοχές της χώρας, τον διαγωνισμό για την προμήθεια νέων ασθενοφόρων οχημάτων καθώς και την επισκευή και συντήρηση των υπαρχόντων, τον εκσυγχρονισμό του οργανισμού του ΕΚΑΒ, την εξαίρεση του ΕΚΑΒ από τους περιορισμούς του νόμου για τις εκτός έδρας μετακινήσεις κ.α.