Νέους διοικητές νοσοκομείων ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας μετά το πρώτο φιάσκο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανακοίνωση του πρώτου καταλόγου με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων από το υπουργείο Υγείας, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε νέος αναλυτικός τροποποιημένος κατάλογος.
Ο νέος κατάλογος περιέχει 13 νέα πρόσωπα, καθώς έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και παράλληλα ανακλήθηκαν 7 τοποθετήσεις που είχαν γίνει με την πρώτη διαδικασία.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα πρόσωπα επιλέχτηκαν πλέον με οδηγίες που έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου για να μην επαναληφθούν το φιάσκο της πρώτης ανακοίνωσης με τον 80χρονο πρόεδρο.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:
Μετά από μερική τροποποίηση της εντολής διορισμού των 111 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων, στο πλαίσιο της οποίας:
1) Έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 επιλεγέντων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής,
2) Ανακαλείται η εντολή διορισμού 7 διοικητών και αναπληρωτών διοικητών και ορίζονται στη θέση τους νέοι, εκ της αξιολογικής κατάταξης της Επιτροπής, ακολουθεί ο πίνακας διοριζομένων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών.

Για τον πίνακα κλικ εδώ.