ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ: Λεφτά υπάρχουν! πληρώνουν στρατιωτικό γιατρό 3050 ευρώ για εφημερίες ενός μήνα

p style=”margin: 0cm 0cm 0pt”>Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Ισμήνη Λυμπέρη κατάφερε με τη σκαιότατη συμπεριφορά της να διαλύσει νευραλγικά Τμήματα του Νοσοκομείου, ανάμεσα στα οποία η Παθολογική Κλινική, στην οποία δεν απέμεινε πλέον κανένας γιατρός.

Στη συνέχεια η κ. Λυμπέρη ήρθε σε συμφωνία με στρατιωτικό γιατρό που έχει ειδικότητα παθολόγου, υπηρετεί στο νησί και επιπλέον διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, προκειμένου εκείνος να καλύπτει ορισμένες εφημερίες, τις οποίες θα πληρώνει το Νοσοκομείο από δικούς του πόρους. Σημειωτέον, ο εν λόγω γιατρός εισπράττει πλήρη μισθό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  

 

Βλέποντας το ποσό με το οποίο αμείφθηκε ο στρατιωτικός γιατρός το Νοέμβριο 2014 κινδυνεύει κανείς να πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο: 3050 ευρώ!!

Το ποσό αντιστοιχεί σε μισθούς δύο γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και υπερβαίνει την αμοιβή εφημερίας τεσσάρων γιατρών.

 

Ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Παπαρούπας και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχουν να πουν κάτι γι αυτή την πρόκληση;

Είμαστε σε αναμονή να δούμε εάν ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα θεωρήσει σύννομη αυτή την εξωφρενική δαπάνη..

 

Ygeianet  

 *Δείτε εδώ την απόφαση της κ. Λυμπέρη