Νοσοκομείο Λήμνου: Τι γίνεται με το διαγωνισμό του αξονικού κύριε Κατσιφαράκη;

div class=”art-PostContent” sizset=”144″ sizcache=”4″>

Έκανε ο Κατσιφαράκης την απειλή του πραγματικότητα. Μετά τη συνέντευξη που έδωσε τις προάλλες στην ΕΡΑ Αιγαίου που είχε πει ότι θα στείλει τεχνικούς να φτιάξουν τον αξονικό του νοσοκομείου μας επισκέφτηκε ένας κύριος, ο οποίος κάτι φτιάχνει στο αξονικό μας.

Χαιρόμστε όταν βλέπουμε ότι κάτι δουλεύει ακόμη σ΄ αυτό το απομεινάρι του κράτους που μας έχουν καταντήσει, μας δημιουργήθηκαν όμως και κάποιες απορίες.

1. Ο αξονικός που προσπαθούν να φτιάξουν είναι περίπου εικοσαετίας και οι γιατροί τόσο του νοσοκομείου όσο και από άλλα νοσοκομεία δήλωσαν ότι είναι ακατάλληλος ιδίως για αξονικές εγκεφάλου, γιατί οι εικόνες του είναι αναξιόπιστες.

2. Για να δουλέψει ο αξονικός χρειάζεται προσωπικό που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Ο κύριος Κατσιφαράκης μπορεί να δήλωσε ότι ο γιατρός μπορεί να δουλεύει μόνος του τον αξονικό, δε μπορεί όμως να το στηρίξει πουθενά και οι γιατροί δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον χειριστή, άσε που έτσι αχρηστεύεται και η ειδικότητα του ίδιου του Κατσιφαράκη και δε θέλουμε να μας μείνει άνεργος.

3.  Αφού προχωράει ο διαγωνισμός για την προμήθεια του νέου αξονικού, που με ευθύνη του Κατσιφαράκη ματαιώθηκε την πρώτη φορά, ποιο είναι το νόημα της επισκευής του παλιού, η οποία δε θα είναι και δωρεάν φανταζόμαστε. Κι εδώ προκύπτουν νέα ερωτήματα α) Μήπως ματαιώθηκε η προμήθεια του νέου αξονικού και δεν το ξέρουμε; β) Μήπως αφού «λεφτά υπάρχουν» μπορούμε να ξοδέψουμε και μερικά ακόμη μια και είναι προεκλογική περίοδος για να δείξουμε στον κόσμο ότι όλα δουλεύουν; (Δεν πιστεύουμε ότι είναι έτσι, αλλά επειδή η γυναίκα του καίσαρα πρέπει να είναι τίμια άλλα και να το δείχνει περιμένουμε κάποιος να μας το αποδείξει).

Αυτά για την ώρα περί Κατσιφαράκη και αξονικού. Η συνέχεια όταν υπάρξουν νεώτερα.

Υ.Γ. Στο μεταξύ μαθαίνουμε ότι η Κατίνα κινείται νομικά κατά του διαγνωστικού κέντρου γιατί λέει ότι δεν εξυπηρετεί το νοσοκομείο. Κάτι πρέπει να κάνουμε αλλιώς πωςθα ζήσουν και οι δικηγόροι;

ΠΗΓΗ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ (blog)