Νοσοκομείο Νίκαιας: Ρουλέτα Άδωνι με τα χρέη κι όπου κάτσει η μπίλια

Σκληρή αντιπαράθεση Νοσοκομειακών Γιατρών με τον υπουργό υγείας για τα χρέη των νοσοκομείων

Συνέχεια στο σίριαλ της κόντρας για το επαπειλούμενο λουκέτο στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρης Βαρνάβας σε δήλωσή του αναρωτιέται αν η λύση που προτείνει ο υπουργός υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι πράγματι λύση ή λαθροχειρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων του νοσοκομείου λέγεται ότι: "Η «λύση» που δηλώνει πως έδωσε ο Υπουργός κος Γεωργιάδης στο επείγον πρόβλημα χρηματοδότησης του νοσοκομείου μας , κάθε άλλο παρά λύση είναι!!!!

Συγκεκριμένα:

Δίνεται εντολή να χρησιμοποιηθεί 1.000.000 € από δαπάνες διαγωνισμών των ετών 2014 και 2015 , τα οποία θα λείψουν από το νοσοκομείο στο μέλλον , καθότι αφορούν την προμήθεια απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Δηλώθηκε πως θα ασκηθεί «πίεση» ( ?! ) στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ να δοθεί άλλο 1.000.0000€ που θα περικοπεί από άλλα νοσοκομεία , πράγμα το οποίο βεβαιωμένα ο Διοικητής της ΥΠΕ κος Ευδοκιμίδης , ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!

Ούτως ή άλλως σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν εκταμιευθεί άμεσα το ποσό των 2.000.000€ και αυτό θα είναι ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ.
Χρειάζεται συμπληρωματική επιχορήγηση 3.000.000€, για να λειτουργήσει στοιχειωδώς το νοσοκομείο". Και καταλήγουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους: "Όλα τα άλλα είναι προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα. Απαιτούμε να δοθεί άμεσα η αναγκαία χρηματοδότηση".

Ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κ. Δημήτρης Βαρνάβας δηλώνει ότι πρόκειται για ανακύκλωση χρεών και σε όποιο Νοσοκομείο σταματήσει η μπίλια μπαίνει λουκέτο μέχρι το 2014.