ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σε πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία τα χειρουργεία του Νοσοκομείου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ                                                                                               

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

“ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ”


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: right; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=right>                                                                                                                                                                           Ζάκυνθος,  22.06.17


class=MsoNormal style=”TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0cm 0cm 0pt” align=center>ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις επεμβάσεις, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αν. Υπουργού Υγείας, που απετέλεσαν την αφετηρία της επαναλειτουργίας των χειρουργείων του Γ.Ν.Ζακύνθου, έχουν πραγματοποιηθεί κατά το μήνα Μάϊο  42 επεμβάσεις χειρουργικές και 15 γυναικολογικές και κατά το μήνα Ιούνιο έως στις 21.06.17,  32 επεμβάσεις χειρουργικές (12 μεγάλες, 4 μεσαίες , 17 μικρές) και 16 γυναικολογικές.

Το πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου, καταρτίζεται με εισηγήσεις των Δ/ντών των κλινικών και του Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και μέχρι σήμερα υλοποιείται ομαλά και με ασφάλεια, λαμβάνοντας υπόψη το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό.

Ο τρόπος πραγματοποίησης των εφημεριών και κάλυψης των αναγκών του Γ.Ν.Ζακύνθου κινείται στα πλαίσια των προηγούμενων μηνών και ετών και οποιαδήποτε αντίθετη αναφορά συμβάλλει στην περαιτέρω δυσφήμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου και της απαξίωσης αυτού.

                                     Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΖΑΚΥΝΘΟΥ