Νοθεία στον ΠΙΣ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΙΣ Βαρνάβας Δημήτρης και Ψαλτάκος Μιχάλης, μετά την επανακαταμέτρηση σταυρών στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΚΙ με επικεφαλής τον κ. Εξαδάκτυλο και τις πρωτοφανείς λαθροχειρίες που διαπιστώθηκαν, προέβησαν στην παρακάτω δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ

 
Αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΠΙΣ ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε την εκλογή του εκλεκτού του κ. Εξαδάκτυλου και τον έχρισε πρόωρα Πρόεδρο. Επακολούθησε ορυμαγδός ενστάσεων από μέλη της παράταξης του κ. Εξαδάκτυλου, τα οποία κατήγγειλαν κλοπή στην σταυροδοσία μεταξύ των υποψηφίων της ίδιας της παράταξής τους.
Η χτεσινή επανακαταμέτρηση σταυρών από την εφορευτική επιτροπή απέδειξε πως όντως οι καταγγελίες ήταν βάσιμες. Οι «άριστοι» συμπεριφέρθηκαν ως κοινοί απατεώνες, πλήττοντας βάναυσα τόσο το κύρος της παράταξής τους, κυρίως όμως το κύρος του ΠΙΣ.
Η βεβιασμένη απόπειρα του κ. Εξαδάκτυλου να συγκροτήσει σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς να έχουν επικυρωθεί τα αποτελέσματα των εκλογών και να έχουν καταλογιστεί ευθύνες για τις πρωτοφανείς λαθροχειρίες που έλαβαν χώρα, δίνει ακόμη ένα πλήγμα στην αξιοπιστία του ΠΙΣ.
Οι υπογράφοντες δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας την παρωδία που επιχειρούν οι «άριστοι» και ζητάμε επιτακτικά να καταλογιστούν ευθύνες για τα πρωτοφανή γεγονότα στον ΠΙΣ, γεγονότα που προσβάλλουν όλη την ιατρική κοινότητα.