Ντίλι-Ντίλι

Οργίασαν οι αυλικοί που περιβάλλουν τη Μίνα Γκάγκα από την ώρα που κάθισε στο θρόνο της Αναπληρώτριας Υπουργού. Θρόνο στον οποίο εκτινάχθηκε αξιοποιώντας ως εφαλτήριο την περίοπτη θέση που κατάκτησε στη βασιλική αυλή της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Βλέποντας οι αυλικοί πως έχαναν την ευκαιρία να πάρουν το αντίδωρο για τις εκδουλεύσεις και τη στήριξη που παρείχαν στα σχέδια της Μίνας Γκάγκα, την πίεσαν να εκδώσει την προκήρυξη Συντονιστών Διευθυντών και να διασυρθεί τετράκις, εν γνώση τους πως η προκήρυξη θα ακυρωθεί επειδή βρισκόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου και η εκλογική νομοθεσία  απαγορεύει όχι μόνον τις προκηρύξεις, αλλά ακόμη και τις «προπαρασκευαστικές ενέργειες που είναι αναγκαίες για την έκδοση της προκήρυξης».

Παρά ταύτα η κυρία, διασυρθείσα κατ΄ επανάληψη, επιστράτευσε το γνωμικό για τον βρεγμένο που δε φοβάται τη βροχή και εξέδωσε την προκήρυξη, διαπράττοντας ταυτόχρονα τερατουργήματα ακόμη και στις θέσεις που κατένειμε στα Νοσοκομεία της χώρας.

Παράδειγμα: Στον «Άγιο Σάββα», ενώ υπηρετεί Συντονιστής Διευθυντής στην Ουρολογική Κλινική, η προκήρυξη Γκάγκα προβλέπει και δεύτερο Συντονιστή Διευθυντή στην ίδια Κλινική!

Η μόνη εξήγηση είναι πως η ΝΔ, εάν ο μη γένοιτο ξαναγίνει κυβέρνηση, σκέφτεται να θεσμοθετήσει το βαθμό του Υπερ-Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα συντονίζει τους Συντονιστές Διευθυντές, που θα συντονίζουν τους Διευθυντές, που με τη σειρά τους θα συντονίζουν τους Επιμελητές κι εκείνοι, τέλος, θα συντονίζουν τους ειδικευόμενους!

Και ντίλι-ντίλι-ντίλι /  Ντίλι το καντήλι
Που έφεγγε και κένταγε
Η κόρη το μαντίλι..

(απολαύστε το υπέροχο τραγουδάκι εδώ)