Ο ένας και μοναδικός

Θυμάστε πώς προήλθε ο χαρακτηρισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Μωυσή; Από δημοσίευμα ακραιφνώς φιλομητσοτακικής εφημερίδας, η οποία έγραψε:

«Οι Εβραίοι χρειάστηκε να περάσουν την Ερυθρά θάλασσα για να ξεφύγουν από τους Αιγύπτιους. Ο Κυριάκος καλείται ως νέος Μωυσής να βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδα και να οδηγήσει έτσι έναν τυραννισμένο λαό στη γη της επαγγελίας. Έναν λαό όμως που είναι πλέον έτοιμος για την “Εξοδο”».

Aυτά έγραφε ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης στις αρχές Απριλίου.

Επτά μήνες αργότερα προέκυψε έτερος χαρακτηρισμός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

Ο φρέσκος χαρακτηρισμός δεν προέρχεται από τους αυλοκόλακες δημοσιογράφους, αλλά από πολιτικό πρόσωπο, τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη.

«Ευτυχώς για την Ελλάδα, ευτυχώς για τους Έλληνες, ευτυχώς για τους πολίτες αυτής της χώρας στο τιμόνι της διακυβέρνησης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι ένας και μοναδικός».(εδώ το βίντεο).

Όταν η πανδημία γιγαντώθηκε έγινε πασιφανής η κυβερνητική ανικανότητα. Κι ενώ απαιτείται συγκροτημένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, εκείνοι επιδίδονται σε κολακείες στο Μεγάλο Τιμονιέρη, φληναφήματα στους κλινικάρχες και επιθέσεις στην αντιπολίτευση, η οποία έδειξε υπέρμετρη σύνεση και υπευθυνότητα, όμως απηύδησε πλέον με την κυβερνητική απερισκεψία και αμετροέπεια.

Ας συμμαζευτούν λοιπόν, γιατί οι πολίτες γελούν σε βάρος τους. Ήδη όμως αρχίζει ο κλαυσίγελος..
 


Διαβάστε: Νευρικό κλονισμό σε φιλοκυβερνητικούς αρθρογράφους προκάλεσε η παρέμβαση Κοντοζαμάνη στην Βουλή