Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας διοργανώνει στην Ηλεία Ημερίδα για την υγεία και δεν έχει προσκαλέσει τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας!

Έχουν παραφρονήσει.

Σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας διοργανώνει Ημερίδα για την δημόσια υγεία στην Ηλεία και, ενώ έχει προσκαλέσει όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της περιοχής, δεν έχει προσκαλέσει τον Ιατρικό Σύλλογο Ηλείας, ο οποίος εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση καταγγελίας!

Το πρώτο ερώτημα που ανακύπτει αφορά στον διοργανωτή: τι αρμοδιότητα έχει ο ΙΣΑ να διοργανώνει Ημερίδα στην Ηλεία, υποκαθιστώντας τον ΠΙΣ;

Η απάντηση είναι απλή: η ηγεσία του ΠΙΣ, αδυνατώντας να διευθετήσει στοιχειώδη πράγματα, έχει εκχωρήσει στον Πατούλη τις αρμοδιότητές της και η ίδια παίζει πλέον το ρόλο του πτωχού συγγενή.

Το δεύτερο ερώτημα αφορά στην απρέπεια να συνδιοργανωθεί Ημερίδα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας και μην προσκληθεί ο Ιατρικός Σύλλογος Ηλείας, αλλά να προσκληθούν πάνω από δέκα άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι (και χαριστικά ο πτωχός συγγενής).

Το τρίτο ερώτημα αφορά στον αριθμό των αντιπροέδρων του ΠΙΣ. Ενώ ο ΠΙΣ έχει δύο αντιπροέδρους, στην ανακοίνωση αναφέρονται τρείς! Τελικά όλα τα μέλη της παράταξης Εξαδάκτυλου θα βαφτιστούν σιγά-σιγά αντιπρόεδροι, ώστε να πάψουν οι διαγκωνισμοί για τα αξιώματα.

Διαβάστε την καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας:

Ι.Σ.-Ηλείας-Α.Π.-1156-1-10-21