Ο Πατούλης και το ψήφισμα του ΠΙΣ

Ο Γ. Πατούλης, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΠΙΣ προχώρησε σε ακραία προσβολή προς τους εκλέκτορες της περιφέρειας, αναφέροντας πως έρχονται στην Αθήνα για να τρώνε και να πίνουν!!

Υπήρξε ακαριαία αντίδραση από τους εκλέκτορες του ΜΕΤΩΠΟΥ καθώς και αρκετούς άλλους, οι οποίοι αποχώρησαν από την αίθουσα και όταν τελείωσε η ομιλία Μπεν Χουρ διάρκειας 45΄ του Πατούλη, επανήλθαν στην αίθουσα. Τότε ο επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρης Βαρνάβας, ζήτησε το λόγο επί προσωπικού -μιας και με αυτόν είχε ξεκινήσει ο Πατούλης το απίστευτο επεισόδιο- και καταδίκασε με έντονο τρόπο αυτές τις υποτιμητικές εκφράσεις του Πατούλη απέναντι στους εκλέκτορες της περιφέρειας, ζητώντας να τοποθετηθούν και οι άλλες παρατάξεις, μιας και ο εν λόγω -εκτός των εκλεκτόρων – προσέβαλε στη συνέχεια και τους Ιατρικούς τους Συλλόγους της περιφέρειας, στους οποίους απέδωσε συμπεριφορά μπαταχτσή.

Αμέσως ο επικεφαλής της ΠΑΣΚ Γιατρών Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης κατέθεσε ψήφισμα καταδίκης της συμπεριφοράς και των αντιλήψεων Πατούλη και η Γενική Συνέλευση το υπερψήφισε.

Πρώτη φορά στα χρονικά, η Συνέλευση των εκλεκτόρων όλης της χώρας καταδικάζει πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε το ψήφισμα εδώ