Ο ΣΥΝ σχετικά με τις ανακοινώσεις Λοβέρδου για κοινή διοίκηση δημόσιων – ιδιωτικών νοσοκομείων

div style=”margin: 0cm -14.3pt 10pt -14.2pt” align=”center”>Σχετικά με τις ανακοινώσεις Λοβέρδου για κοινή διοίκηση δημόσιων – ιδιωτικών νοσοκομείων

 
Ο Συνταγματολόγος υπουργός υγείας εκτός από λογιστής όπως ο ίδιος δηλώνει, εξελίσσεται και σε λάτρης των πειραμάτων.
 
Μετά  τις αλχημείες που εφαρμόζει εδώ και ένα χρόνο στο δημόσιο σύστημα υγείας με μοναδικό σκοπό την διάλυση και πλήρη ιδιωτικοποίησή του όπως προκύπτει από την εκχώρηση κρεβατιών του ΕΣΥ στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, την είσοδο ιδιωτών γιατρών στη λειτουργία του, την επιβολή εισιτηρίου στους ασθενείς που προσέρχονται να εξετασθούν, τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων, την κατάργηση κλινών και κλινικών, επινόησε άλλη μια «καινοτομία».
 
Την κοινή διοίκηση δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων, την οποία βαφτίζει πρότυπο πειραματικό μοντέλο, δημιουργώντας άλλο ένα τερατούργημα μνημονιακής έμπνευσης.
 
Ας γνωρίζει ο κ. Λοβέρδος ότι το υγειονομικό κίνημα μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού το οποίο βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπο με τις ανάλγητες πολιτικές της τροϊκανής κυβέρνησης, θα αντισταθεί στη δημιουργία αυτού του εκτρώματος και θα τον στείλει σύντομα σε πολιτική εφεδρεία.
 
ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝ
 
24/11/2011