Ο υπουργός Δικαιοσύνης για την πειθαρχική και ποινική διαδικασία σχετικά με τα γεγονότα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου

P  


Σε εκτενές ρεπορταζ που φιλοξενεί η εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ» (κλικ εδώ) περιλαμβάνεται και αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή για την πειθαρχική και ποινική διαδικασία σχετικά με τα γεγονότα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.  


……………….


Πειθαρχική και ποινική διαδικασία για το νοσοκομείο
Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο νοσοκομείο για το οποίο όπως δήλωσε “πέρυσι είχα πει ότι καουμποιλίκια με την Κυβέρνηση της Αριστεράς δεν περνάνε, δε θα ανεχτούμε τα χειρουργεία του Νοσοκομείου να τα κλείνουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να διαφύγουν τον έλεγχο και τις ευθύνες. Και τα χειρουργεία άνοιξαν, ήρθε ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, και αποδείχτηκε ότι όλη αυτή η ιστορία που είχε στηθεί ότι δήθεν δεν είναι κατάλληλα τα μηχανήματα και ότι αυτά εγκυμονούν κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των νοσηλευομένων, ήταν απολύτως ψευδή.


Αυτή λοιπόν τη στιγμή, η πειθαρχική και η ποινική διαδικασία για να διερευνηθούν οι λόγοι και οι αιτίες που τα χειρουργεία επί έξι μήνες και πλέον παρέμειναν κλειστά είναι σε απόλυτη εξέλιξη και ο ζακυνθινός λαός θα μάθει και από αυτή την πλευρά ποιοι ευθύνονται”.